Hot in Langkawi


After plan and plan and plan, finally percutian makan angin sambil jalan-jalan ke Pulau Langkawi berhasil. Haihh...walaupun lokasi pulau tu amatla dekat dengan rumah family mertua - Alor Setar, namun masih lagi seronok sebab almost adik beradik ipar + family join kali ni.

So, macam biasala, biler time cuti, for sure orang akan ramai. Drive dari rumah mertua kat Alor Setar ke Jeti Kuah hanyalah ambik masa lebih kurang 30minit jer. Awal-awal pagi lagi semua dah bersemangat bangun. Anak-anak happy kot sebab dapat jalan-jalan dengan sepupu sepapat dorang, jadik makin meriah la!

Sampai di Jeti Kuah, as aspected..orang ramai bagai nak rak! Nasib baikla adik ipar dah book tiket feri siap-siap, lau tak jenuh nak beratuq panjang beli tiket..phewwwww...

As usual, semua tempat standard yang ada kat Langkawi tu, semua we all jalan-jalan kecuali Makam Mahsuri..huhuhu.. Time ni Langkawi amatla panas, jalan sket sure berpeluh!















Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!