London Walk!


Paris to London naik EasyJet

Fuhhh...selalunya gambar-gambar kota London, tengok kat TV or kat internet jerk. So me and wifey decide gak la nak jejakkan kaki ke Kota London yang glemer tu...huhuhu. So alang-alang dah jalan-jalan kat Paris, apa salahnya terbang sekejap ke London, yer tak? :)




So as planned, we all pagi2 lagi dah gerak ke Charles De Gaulle airport untuk terbang ke London! Fly ke London dari Paris ambik masa lebeh kurang 1 jam 10minit jerkkk..

Landed kat Luton Airport London lebeh kurang jam 12pm. So we all naik bus untuk ke Kota London. Sampai-sampai jer kat town, naik plak London Taxi yang glemer tu ke hotel we all yang terletak di Hyde Park. After lepak2 jap kat hotel, maka misi jalan-jalan ke kota London bermula! :)

So banyak la tempat2 standard yg orang lain lawat, we all pun lawat...huhuhu...browse je la gambar2 kat bawah ni erkkk...

Inside EasyJet


Penat...tunggu Check in kat Hyde Park

Tunggu Bus
Ni kat Madame Tussaud

Add caption

Tnggu nak naik London Red Bus yang glemer tuh..huk huk

Depan hotel kat Hyde Park



































Bye-bye London! Ni time perjalanan balik ke Paris, naik Eurostar speedtrain plak la kan...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!