My 1st Blog in Malay


Huhh...after lama dok wat blog and website untuk orang lain, now rasanya elok la kot buat travel blog mengenai diri sendiri serta family. Lagipun, layout untuk web blog ni memang dah lama siap cuma takder masa nak adjust time untuk kemas-kemas html/programming language dia jerk.  So, first off all..the write-up will be in english dan melayu, maknanya dual language - 'Englay' kot..adehh..

Main target web blog ni adalah untuk share share cerita mengenai activiti jalan-jalan saya serta keluarga serta adik beradik , ipar tuai, sepupu sepapat dan time-time bersama kengkawan. Tapi yang utama sekali ialah untuk share tips serta gambar-gambar menarik yang saya snap-snap ketika jalan-jalan makan angin, tak kiralah dalam negeri, atas sempadan or luar sempadan.


Oohh..lupa nak habaq mai, saper2 yang rasa nak wat custom blog or nak transfer blog ke dot com, jangan segan-segan contact la yerk samada kat sini or tekan button FB yang dok kat sebelah atas kanan tu :)

So..selamat membaca la erk walaupun my write-up lintang pukang..hahaha.. And kalau rasa info dari web blog ni berguna, sila la share-share erk. Tekan jer any button yang ada kat bawah write-up ni... Peace! :)

Share this

Related Posts

First

2 comments

comments

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!