Step in Frankfurt



Wahh...after years planning, jap jadi  jap tak jadi, last-last dapat gak jejakkan kaki ke bumi German. Destinasi - Frankfurt! Yup, penerbangan MAS dari Kuala Lumpur ke Frankfurt amatlaaaaaa memenatkan, almost 13 hours on Boeing 777.

After landed kt Frankfurt International Airport, first thing yang aku buat ialah cari tempat isap rokok. So ternampakla satu area yang berbentuk kotak kaca - smoking box - yang ada kat arrival terminal tu. Sebab lebeh 13 jam tak hisap rokok, so kepala aku and jim jadi pening sket...mcm kat awangan...hahaha...

So, pastu we all naik train ke main terminal. Pastu from that terminal we all naik bus untuk pergi ke main train terminal kay Franfurt. Fuhh..penat!

After smpai jer kat Frankfurt Am Main, tugas pertama... cari hotel yang ditempah. After check in, gedebummm kitaorang bermalas-malasan atas katil. Penat kotttt...

So..kat Frankfurt, benda pertama yang aku perasan ialah dorang dorang semua smart-smart and macho macho. Pakaian dorang nampak high class walaupun dorang just jurujual kat kedai biasa. Kitaorang plak yang nampak macam bangla kat negara orang...huhuhuhu...











Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

PREVIOUS HOT!