TIPS SHOOT GAMBAR TIME JALAN-JALAN

Shot from my Photo Web Blog - www.bizzitone.com

Hahh..takkan masa jalan-jalan tu xnak bawak camera yer tak? Tak pun, takkan nak bawak camera, tapi taknak shoot or snap-snap kan? :)

So, kat bawah ni ada la serba sedikit cara-cara nak amik gambar time korang jalan-jalan. Bukan setakat amik gambar suka-suka jer, tapi nak translatekan suka-suka tu kepada gambar yang ok serta boleh tahan la impak dia. Kasik cun sket gambar masa jalan-jalan, jangan main hentam jerkk...

So petua-petua ni ada kat my web photo www.bizzitone.com , so if rajin...rajin-rajinlah yer ke satu lagi web blog tu yang kebanyakkannya cerita mengenai photography.

So...nak tahu cara-cara dia?? Haahh..click la cepat KAT SINI  :)







BACA TIPS LAGI... :)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!