RECREAT CHILDHOOD PHOTOS

My Family 2007 vs 2013 
Something magical happened when I became a parent. I became more compassionate. I don’t know what it is about having children that enables you to see the child in grown adults but it happens. Even when the most hardened of criminals garner headlines I wonder about them as a child. That person was a sweet, little baby once, I think to myself.

I feel the same thing when I look at the photos hundreds of people are posting online :) Muahahaha...great photos of them!

Photos not mine accept for first 3 photos. Others, grab them on web..
OK...enjoy the photos & look at their happiness! :)





My Family 2007 vs 2013 

My Family 2007 vs 2013 

VISIT MALAYSIA YEAR 2014!


To know Malaysia is to love Malaysia - a bubbling, bustling melting-pot of races and religions where Malays, Indians, Chinese and many other ethnic groups live together in peace and harmony. Our multiculturalism has made Malaysia a gastronomical paradise and home to hundreds of colourful festivals. It's no wonder that we love celebrating and socialising. As a people, Malaysians are very relaxed, warm and friendly. 

BUGIS STREET, SINGAPORE

GPS on my iPad - A Must when u drive to Singapore!

Ohhh..since we all dah ada kat Johor during our visit to Legoland that day, so we decide untuk bawak passport..kot-kot la nak terlajak ke Singapore plak!

OK..after cukup rest after penat balik from Legoland..me and my wife akhirnya decide nak lepak-lepak kat Singapore la kot. So we drove our car masuk Singapore jam 7 lebeh malam.
Bugis Street, Singapore
So tempat pertama yang we all tuju ialah area Bugis Street. Seriously area ni memang awesome! Lagi murah nk shopping souveniur if compare kat Ochard Road. Selalunya when we all drive masuk Singapore, tak lain tak bukan sure terus ke Orchard Road...but kali ni tak.

LEGOLAND MALAYSIA


Okey... Musim besday my kids semua jatuh pada bulan October tiap-tiap tahun. Kesemua empat-empat my kids semua dilahirkan pada bulan october, and same goes to me..pun born in october! So tiap-tiap tahun gak la me and my wife lintang pukang piker the best present untuk our kids.

So this year, my wife decide nam bring all my kids untuk jalan-jalan sambil main-main di Legoland, Johor. So our journey bermula sehari lebih awal, mean takla rushing sangat nak ke sana. Mean we all ada masa rehat yang cukup pada sebelah malamnya before pagi-pagi besoknya we shoot terus ke Legoland.

Q for Tickets
Early in the morning besok paginya, we all terus shoot ke Legoland awal-awal pagi lagi. Legoland from our hotel lebeh kurang tak sampai 10 minit pun. Thats why we all pilih untuk check in di boutique hotel area Skudai sebab dekat! From Skudai, drive ikot Second Link Expressway, dan keluar ikot exit Nusajaya (Exit 312) then terus drive lebeh kurang dalam 2km terus sampai ke main gate Legoland.


Sampai-sampai je, terus masuk parking. Parking awal pagi memang awesome sebab tak ramai lagi orang yang sampai. So, dapatla park dekat sket. Then terus my wife Q kat ticket counter. Walaupun tak ramai sangat orang, still panjang gak Q tapi taklah sampai berejam-jam, lebeh kurang 10 minit jer kot Q.

PREVIOUS HOT!