KL VINTAGE 2014

So, last minute plan..we decide nak singgah sekejap Stadium Merdeka untuk lihat KL Vintage Festival 2014. From my house, xder la jauh sangat ke sana. Jalan pun xderla jem, so proceed! And masuk adalah FREE :) hehehe..




First sampai-sampai stadium je, hati dah panas. Ada signage parking untuk visitors BUT ada anggota RELA yang block tak kasik masuk! Wat da hack...after tinjau-tinjau kat area parking tu..takder la penuh pun..beratus lagi kosong! But ada plak kereta yang dibenarkan masuk..mmmm.

So, terpaksa lah park jauh sket and menapak ngan family. Next time pihak penganjur kena prepare benda ni dari awal bcoz beratus kot kereta nak park satu satu masa!











So...after park, terus we all masuk stadium. Not bad la.

Banyak gak la benda-benda vintage yang bleh ditatap dan dilihat. Jenuh gak la berpeluh peluh nak snap gambar benda-benda alah tuh.


























But ada gak la 4-5 gerai yang rasanya tak follow tema Vintage. Tak paham why penganjur allow them to do bisnes. Tema memang langsung tak kena!




























So after melilau lebeh kurang 2 jam, then we all hentam makanan kat dalam Stadium Merdeka.



So enjoyla photos and my video :)


 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comments:

comments
Friday, January 02, 2015 delete

Heard about this kl vintage festival. Tak sempat pergi pun. Browse gambar gambar through instagram jek and dengar ramai jugak yang bising sebab parking. Kena jalan jauh.

Reply
avatar

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!