GOPRO - 360º SELFIE VIDEO

Okesss...maybe korang pernah terpikir untuk do some 360º SELFIE VIDEO ngan camera korang during travel. Or maybe gak korang tak pernah terpikir pun. But trust me, if korang ada small camera or compact camera, its worth if korang wat some 360º selfie ngan camera korang.

So apa tu 360º selfie?? Dengan bahasa senang, kira korang shoot video korang, anak2 korang or family korang dengan membuat satu pusingan 360º. Selalunya camera tu taruk kat monopod or camera pole.

Selalunya kalau aku teringat or tak bz jaga kids, memang aku akan buat this 360º video selfie ni. Then after dah banyak lokasi yang korang shoot video 360º ni, pastu korang bleh la edit video ni - cantumkan semua 360º selfie video ni dalam satu video.



Bagi aku..selalunya aku guna GoPro camera, then edit dengan GoPro Studio. Sesekali kalau nak effect best, aku akan guna Final Cut Pro. Depend la pada ke-terer an anda. Now dah banyak video editor yang basic yang free kat internet. So kenala pandai carik...hehe

So apa lagi? Do some 360º selfie video korang okesssss.. hasilnya sure akan memuaskan hati korang nanti!

Happy 360º!

Nah tengok my 360º SELFIE VIDEO kat bawah ni :

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!