ROCK TO ROCK RUN 2015

Haaa...ni event yang paling lama dinanti. Tahun 2014 dah terlepas dah sebab terlewat mendaftar. But kali ni memang takkan lepas la sebab awal-awal dah registered!




























So this time, bring my family sekali. Alang-alang tu, bawak dorang sekali untuk lepak kat Penang. Kira makan angin sekali la. Geng-geng lain masing-masing gerak ngan kereta masing-masing, kira jumpa kat sana senang.

Bertolak awal pagi, me and my family drive dari KL. Jalan clear je tak macam time balik utara time raya! After 4 jam, kereta melintasi Jambatan Pulau Pinang. Terus menghala ke Batu Feringgi. Plannya nak amik race kit kat Hard Rock.

So after amik race kit di Hard Rock, terus we all lepak makan lu. Lapar beb sebab tak makan pagi.
Makan pun area-area gerai tu gak la. Makanan biasa je but agak mahal! Then after makan, terus gi check in!


So petangnya sempat gi melepak area Gurney Drive. Park kereta pun pakai jockey sebab malas nak pikir and round carik parking...hehehe.. Lepak-lepak je sampai malam.

So malam plak, lepak-lepak sambil makan makan ngan family area Batu Feringgi. Lepak sampai tengah malam then baru balik. Walaupun hujan rintik, still ramai yang melepak area ni.

So early morning, after Subuh terus turun Hard Rock untuk larian Rock to Rock 2015! Walaupun kali ni aku takleh nak lari sebab masalah kesihatan, still bersemangat gak. Wife yang tolong larik kali ni..hehehe thanks darling!

Memang agak ramai gak runners untuk Rock to Rock Run ni...tu yang meriah tu! Alunan muzik dari DJ Hard Rock memang awesome! Fresh semua anggota badan!

Bab-bab bergambar memang aku win la....hahahaha...













Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!