RIMBA & RUSA CAFE - IT'S A SUPRISE PARTY!

Wallaaaa...since we all terlepas date December 19th, so a week later...our best friends - two of them dah berpakat senyap-senyap with me to do suprise party untuk my wife!

So tempat yang we all pilih adalah di Rimba & Rusa cafe yang lokasinya di Kota Damansara. Tak susah untuk ke sini, guna je Waze dan taip Rimba & Rusa...sure jumpa! Cafe ni terletak didalam bangunan Sunway Nexis, masuk je dari main entrance...terus boleh nampak this cafe.


So, as per plan...we meet up there sharp at 8.00PM. Meja pun dah ready dengan belon dan kek..hehehe thanks friends for this table make-up...its cute!

Ok..Rimba & Rusa ni bolehlah dikategorikan sebagai light hipters cafe. Hiasan dalamannya agak ringkas tapi menarik. Makanannya pun agak sedap dan pelbagai.


Nak tahu menu apa, just go to their Facebook lahhh - https://www.facebook.com/rimbarusa/timeline

So..xder apa nak story..just tengok jer la this photos okey! Chills!










Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!