AIRPAZ.COM / FARECOMPARE.COM - UNTUK CHEAP TICKET HUNTERS!

Wahhh..nampaknya rakyat Malaysia dah makin seronok travel ke merata dunia! Kita bley clearly tengok kat pelbagai travel groups kat FB seperti Backpackers Buddies Malaysia, Travel Buddies Malaysia dan pelbagai group lagi yang hebat ahli groupnya berbicara tentang travel di dalam Malaysia serta luar negara! This is sooo positive!


So selain daripada beberapa engine carian yang telah dan sememangnya terkenal seperti:

1. SkyScanner http://www.skyscanner.com.my
2. CheapFlight - http://www.cheapflights.com.my
3. Momondo - http://www.momondo.com
5. Google Flight - https://www.google.com.my/flights/
6. ItaSoftware - http://matrix.itasoftware.com

Kini terdapat 2 lagi engine carian yang tak kurang hebat gak untuk korang yang jenis cheap ticket hunters ni, kini korang bleh gunakan engine carian AIRPAZ. Web ni jugak agak hebat dalam membandingkan pelbagai harga tiket dari pelbagai airlines provider. Tak caya?? Cer try click this AirPaz ni!


Yeahhh..apa lagik, start hunting tiket-tiket murah okesss! Happy Jalan-Jalan guys!



TIPS: Kalau korang plan nak travel oversea, why not korang sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Bleh amik kat KLIA, Midvalley, Mont Kiara...or bley je soh dorang pos kan terus ke rumah korang. Prepare siap-siap pocket wifi tu sebelum korang fly. Komunikasi ni sgt penting kot, lau bley korang nak je ada signal wifi internet 24jam semasa korang kat oversea kan?? kan?? Senang korang nak refer map la, nak google info la, nak berfacebook nak berinstagram laaa.. So this pocket travel ni sesuai untuk yang travel berjemaah sebab bley share-share signal wifi dan share share cost sewa, kalau travel solo...better beli local sim card je la kat sana. Mana nak sewa this high-speed pocket wifi??? Haaa..baca info saya pasal benda alah ni kat sini...jangan malas-malas nak baca ilmu okesss..hehhehe... BACA KAT SINI or bley jer korang terus SEWA KAT SINI.

Happy Jalan-Jalan...!! XOXO

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comments:

comments
Sunday, November 15, 2020 delete

Australia is a country as large as the continental United States. Unless you have a month or more to explore different regions, you'll be flying to get to all the areas you want to visit on your vacation. Give some thought to where you want to go and search for cheap flights to Australia with different arrival and departure cities if you want to see the country. cheap flight

Reply
avatar

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!