SKY POOL VILLA - GRAND LEXIS

Oh my...last week once again aku berpeluang untuk lepak di salah satu suite mewah di Grand Lexis, Port Dickson. This is my second time stay here after i did it with my big family members last 2 years ago. And still tak pernah boring bila stay kat sini!


So this article just nak share a few photos of my room - maybe korang pun bley plan untuk stay sini during weekend or during your holiday vacation. Memang puashati dan berbaloi! So...enjoy all photos - ni bilik 'Sky Pool Villa'
















So...apa benda lagi kemudahan yang ada dalam bilik ni???

  •     Size 1,216 - Serious memang besarrrr gilerr!
  •     Tower Block
  •     2 king size beds
  •     Can accommodate 04 persons
  •     Private swimming pool with garden - pun awesomeee, korang ada privacy!
  •     Dry Kitchenette
  •     Separate bath and toilet
  •     Rain shower
  •     Wall mounted hairdryer
  •     Mini fridge
  •     In-room safe box
  •     Astro - 19 channels
  •     42" LCD flat screen TV
  •     Coffee and tea making facilities
  •     Electric kettle
  •     IDD telephone
  •     Ceiling mounted air-conditioner
  •     Ceiling fan
  •     DVD player
  •     Microwave oven
  •     Iron and ironing board
  •     Bathroom weighing scale
  •     Umbrella
Haaa...apa lagi yang tak cukup?? Kalau datang with family memang sangat berbaloi, bleh masak je dalam this unit. Xyah nak keluar makan kat luar...spend jer whole day dalam bilik! So selain tu, kat sini jugak korang bleh ber'spa' sampai pengsan...hehehe..pergi je ke Lex Spa.


Selain tu, kat sini jugak korang bley try sukan memanah, ada gak kawasan untuk korang layan soccer beach, ada tempat untuk korang sewa basikal, ada gymnasium, ada kawasan playground untuk kids, ada outdoor pools yang besar, ada KMX yang korang bley sewa dan ride...dan ada juga Segway (sila google)...hehhehe...

So pendek kata, kalau free...datang je lepak sini...tak rugi!!

More info pasal this Grand Lexis: http://www.grandlexispd.com/

Read my past articles about Grand Lexis: http://www.kakikujalanjalan.com/2016/04/grand-lexis-gathering.html


My KMX ride di Grand Lexis last year:

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!