HI-SPEED POCKET WIFI - BOOK NOW!

Do you know that antara benda yang paling banyak dan paling laris mendapat tempahan ketika rakyat Malaysia nak keluar travel, melancong or makan angin ke oversea ialah pocket wifi??  Kerana terlampau banyak tempahan untuk sewa this pocket wifi, maka kerapkali yang booked last minute tu gagal untuk sewa this pocket wifi pada date yang dikehendaki tu.


So i believe lepas raya nanti, ramai yang dah plan or dan pun booked flight ticket untuk melancong ke destinasi impian. Adalah lagi best kalau korang bley connect to internet 24jam sehari kan???

So untuk atasi masalah communication semasa kat luar negara, why not korang booked siap-siap this pocket wifi kat Malaysia. Simple step jer...isi borang secara online, then korang bleh ambik sendiri this pocket wifi di KLIA, Mont Kiara or Mid Valley. Or kalau takder masa, boleh jerk korang arahkan this company untuk direct pos ke rumah korang! Senang kan? If walk-in, korang hanya bayar semasa korang amik that pocket wifi. Rate sewa adalah fix! And korang tak perlu taruk deposit bagai or letak salinan passport bla bla blaaa...

After dah dapat that pocket wifi, korang bleh fly dengan senang hati. Landed je kat mana-mana destinasi, korang just ON je that pocket wifi dan connect ke handphone or tab or ipad korang dan terus boleh guna untuk berFB, ber whatsapp, ber instagram or nak google something 24 jam sehari!


So far saya dah banyak kali dah sewa this pocket wifi semasa travel ke Japan, Australia, Europe, Thailand, Vietnam, Korea. So far so damnnnn gooood! Berbaloi sebab korang boleh share-share cost sewa ni ngan kengkawan or family members korang. Kalau Japan, serendah RM25 sehari with unlimited data! So kalau share ngan 5 kawan korang, sorang hanya perlu bayar RM5 hinggit je sorang per day! And this pocket wifi dah cover sebanyak 71 buah negara okeyyy..


Ohhh..this pocket wifi bley connect to 5-6 devices okey..memang superb jimat! Sangat berbaloi untuk korang yang travel berjemaah! And korang kena booked awal-awal, bukan esok nak fly arini naru booked, memang xder stock laaa...hehehhe...Especially if nak booked untuk negara-negara yang famous untuk travel like Japan, Europe, Aussy, Indonesia, Vietnam dan Korea. Sangat sangat ramai yang booked!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comments:

comments
Anonymous
Tuesday, June 07, 2016 delete

thanks bro kakikujalanjalan...its really help me a lot during my visit to sydney

Reply
avatar

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!