TRAVEL? GET CONNECTED WITH POCKET WIFI

Wahhh...puasa dah nak habis! Raya pulak dah nak dekat! Sure ramai antara korang yang yang telah pun berkira-kira untuk start travel ke merata dunia!

My suggestion is - WHY korang tak booked siap-siap this Pocket WIFI dari Malaysia? Then baru fly dengan senang hati lalalalala.....


This Pocket WIFI sangatlah sesuai untuk yang travel secara berjemaah sebab korang bleh share-share this WIFI signal up to 5 devices!

Why JIMAT amik this POCKET WIFI?
• Cover 71 buah negara!
• Takyah terhegeh sampai Airport sana baru nak cari SIM Card bagai..
• FIX Price / No Hidden Fees
• NO Deposit
• NO Copy of Passport
• Small Size ...sumbat je dalam bag tangan or poket seluar
• Book Online Now, Pay LATER
• Boleh share WIFI up to 5 Devices
• Self pick-up or boleh post direct ke rumah korang

So, yang travel bersama family/kengkawan tu...bolehlah book siap-siap this Pocket WIFI.

Stock sewa Pocket WIFI ni sangat limited - especially untuk kegunaan kat negara-negara yang famous yang sering dilawati oleh rakyat Malaysia.

+ Untuk book this Pocket WIFI: Booked Pocket WIFI Rental Now!
+ Baca Info about this Pocket WIFI: Read Info pasal Pocket WIFI

So...Selamat Travel!!!

XOXO!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!