HAPPY TRAVEL START WITH AWESOME PARTNERS!

Most of us pasti akan seronok kiranya dapat keluar travel bersama kengkawan masing-masing. Lagik seronok if yang join travel tu semuanya satu kepala! For me, best partner untuk travel ialah yang masing-masing paham rentak serta perangai masing-masing. So do i!...of coz la seronok kiranya dapat keluar jalan-jalan or travel ngan geng-geng satu kepala yang giler-giler!



Every days hadap Facebook, seronok biler kita tengok gambar-gambar or video kengkawan kita yang keluar travel. And last week i terjumpa one video from my travel friends yang agak awesome dan sangat happening.  When my first time watch that video, wahhhh awal-awal i dah merasakan yang i pun turut berada dalam video tersebut!  This video was taken during thier travel to ABC (Annapurna Base Camp)

This video was simple but very nice concept, dengan mudah kita boleh faham yang their travel relationship dalam video tu sangat rapat dan satu kepala! The way dorang potray diri dorang dalam this short travel music video sangat comel dan akrab! Penuh dengan muka happy, siap dancing and miming lagik...hehehe


This is what i meant. Nak keluar travel, seharusnya kita kena carik travel partner yang satu kepala. Mean kalau kita ni jenis kepala giler-giler, make sure travel buddies kita pun jenis sama kepala dengan kita, sure perjalanan korang akan awesome!



Btw, thanks to video owner Hafizah Mohamad yang kasik greenlight untuk up-kan video giler-giler dorang ni kat kakikujalanjalan!

Okesss..enjoy thier video kat bawah ni...muahhhh XOXO!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comments:

comments
Friday, September 23, 2016 delete

WAHHH...SERONOK WEHH TENGOK VIDEO DEPA NIH...

Reply
avatar

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!