POCKET WIFI FOR YOU!

Wahhhh...cuti sekolah dah bermula!! Kompem ramai antara korang yang dah pun bercuti, tak kira dalam negara or luar negara. Maybe ada lagi yang dok sebuk plan untuk travel bersama kengkawan or ngan family.



So, yang plan untuk jalan-jalan luar negara tu...apa kata korang try pertimbangkan untuk sewa POCKET WIFI siap-siap dari Malaysia sebelum fly abroad.

So, sampai sana nanti..takyah susah payah nak carik sim card bagai..or nak carik tempat sewa wifi or nak ber-wifi free kat kedai-kedai yang ada free wifi! Hehehe..

Actually, banyak kelebihan guna pocket wifi ni. Korang hanya perlu on kan sajer benda alah ni then connect la ke handphone ke, ipad ke or laptop korang. Bleh share line wifi up to 5 gadgets tuuu!

So, dengan adanya Pocket Wifi ni, korang bleh online 24 jam! Tak payah lagik nak cari tempat yang ada FREE WIFI kat sana...apa daaa...huhuhu. Dengan adanya internet 24jam kat handphone, korang dah bleh guna FB, Instagram, Twitter or nak Google apa-apa. Sonang kannn..kannnn....

So sila baca more info pasal Pocket Wifi di kat my previous post:

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 comments

comments
Saturday, December 10, 2016 delete

Nice sharing. Boleh tambah lagi info bleh sewa dari mane pocket wifi ni. So far yg sy tau ade kat KLIA airport..

http://www.fatindays.com

Reply
avatar
Sunday, December 11, 2016 delete

Hi Fatin! U can refer to my previous page - https://goo.gl/dy85NO . BTW, nice blog u got!!

Reply
avatar

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!