WELCOME MALAYSIA AIRLINES A350-900 XWB!

Yep yeppp yeiii...! Tepat jam 9.30 pagi 30 November 2017, pesawat baru Malaysia Airlines Airbus A350-900 XWB (Xtra Wide Body) selamat mendarat di KLIA after terbang selama 14jam direct dari Toulouse, France. Welcome all new A350 XWB!


Sebanyak 6 buah pesawat jenis A350-900 ni disewa dari Air Lease Corp menerusi pajakan selama 12 tahun. 

IPHONE X D-DAY SINGAPORE

Walaaaa...dah 2 malam straight after balik dari kerja, aku tengok dorang dah start Q untuk jadik antara first buyer for new iPhone X! Inilah situasi yang kerap berlaku di Singapore if Apple ada keluarkan new iPhone.


Dan for this iPhone X, dorang agak excited kerana ni antara peranti version iPhone yang ditunggu-tunggu. So thats why dorang tak kisah untuk bermalam kat tepi Apple Store ni sehari-dua semata-mata untuk dapatkan Q orang yang terawal! As usual, peminat fanatik Singapore ni Kiasu... want to be among the first user!


PREVIOUS HOT!