IPHONE X D-DAY SINGAPORE

Walaaaa...dah 2 malam straight after balik dari kerja, aku tengok dorang dah start Q untuk jadik antara first buyer for new iPhone X! Inilah situasi yang kerap berlaku di Singapore if Apple ada keluarkan new iPhone.


Dan for this iPhone X, dorang agak excited kerana ni antara peranti version iPhone yang ditunggu-tunggu. So thats why dorang tak kisah untuk bermalam kat tepi Apple Store ni sehari-dua semata-mata untuk dapatkan Q orang yang terawal! As usual, peminat fanatik Singapore ni Kiasu... want to be among the first user!




Pagi ni 3 Nov 2017 Apple secara official nya melancarkan generasi iPhone X ni worldwide dan Singapore antara negara yang terpilih as usual. So since aku pun peminat Apple™, jadi sempat gak amik sedikit masa untuk join dan tengok this iPhone X atmosphere ni di Apple Store Orchard. Awal pagi lagi area ni dah gegak gempita dengan jeritan dari apple punya fans! Memang awesome, crowded dan bising giler kot dengan jeritan dorang ni!






Kat Singapore ni, harga iPhone X berharga SGD1,648 untuk 64GB dan SGD1,888 untuk kapasiti 256GB. Dan ini adalah antara peranti iPhone yang agak mahal. Rasanya untuk kaki-kaki iPhone, harga mahal pun tak jadik masalah kan kannn...hehehhee...




Untuk market Malaysia, di jangka akan mula dijual akhir tahun ni or awal tahun depan...rasanya laaa. So guys, cepat-cepat simpan duit korang tu for this iPhone X!


So nothing else to write, just tengok je la gambar-gambar ni. Go Apple™ !

Haaa..bawah ni ada video... 


Share this

Related Posts

Latest
Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!