UNIFORM TERBAIK CABIN CREW 2017

Wow...mesti kalau korang travel abroad dan masa naik flight tu sesekali korang akan menjeling kat cabin crew. Kalau korang lelaki, kompem jeling-jeling gak kat stewardess and kalau korang tu pompuan, sure ada yang jeling-jeling manja kat steward..kan..kan..kannn..


So..for sure korang pun akan peratikan uniform yang cabin crew tu pakai. Kalau kat Malaysia ni, maybe ada yang akan cakap uniform cabin crew yang paling cun, ada gak yang cakap AirAsia yang lagik osem dan maybe ada gak yang memilih uniform cabin crew Malindo or Firefly yang lagi cun antara semua-semua tu. Actually tu sangatlah subjective. 

PREVIOUS HOT!