THANK YOU ALL! HELLO 2018!

Hello Friends! Wahh..lately sangat-sangat laaa bz sket dengan kerja seharian sampaikan tak sempat nak menciluk masa untuk update this kakikujalanjalan.com blog! Apa-apa pun, thanks pada yang follow kakikujalanjalan since end 2012! And rasanya tak terlambat lagik kot untuk wish korang Happy New Year 2018! Still dalam January kan...hehehhee...



Okeyyy..jom kenang kembali apa yang dah berlaku last year mean in 2017. Apa-apa pun kakikujalanjalan.com nak ucapkan thousand of thanks pada yang dah jengok berulang-kali blog yang tak seberapa ni. As per record, jom hari ni nak dedahkan beberapa fakta menarik mengenai blog kakikujalanjalan.com niii :






And last year gak beberapa articles dan juga gambar-gambar dalam blog ni telah diterbitkan secara official oleh beberapa publisher majalah dan buku di Malaysia :)










Selain tu, banyak video-video mengenai Malaysia telah pun diterbitkan secar digital di beberapa laman web antarabangsa...phewwww... 


Kakikujalanjalan jugak ada menaja beberapa trip rekreasi dan juga trip geng-geng motor, kebanyakkannya untuk baju baju dorang semasa trip tu. 







Selain tu, edisi pertama Special Edition T-Shirt kakikujalanjalan pun laris kat pasaran online. Thanks pada yang dah pun memiliki that T-Shirt! Thanks..thanks thanks and thanks! And pada yang still nak lagi baju tu, bleh la email direct ke mario5473@yahoo.com  tapi tak banyak size la yang tinggal. Apa-apa pun, email dulu erkkk... More info pasal baju ni sila klik kat sini : CLICK







And pada tahun 2017 jer, sebanyak 147 email telahpun kakikujalanjalan reply. Banyak pulak soalan-soalan dari followers :). And rasanya semua email tu telah pun saya reply kan? Ke ada yang still tak dapat email dari saya? Maybe terlepas pandang la tuuuu...so so so sorry! Kebanyakkan soalan-soalan tersebut banyak menanyakan tentang trip ke Japan... kan kan kannn... :) Hopefully semua dah pun dapat jawapan.

Anyway, thanks again pada yang telah singgah berulang-kali ke blog humble kakikujalanjalan.com ni. Hope write-up dalam ni dapat sedikit sebanyak menolong dan memberi idea sebelum korang keluar travel!

Adios..BIG muahhhhhhh to all!


Wan
Founder,
www.kakikujalanjalan.com

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!