MOUNT BROMO - A WEEKEND GETAWAY

Yehaaa...at last we all sampai gak ke Mount Bromo! This happen after a few months my colleagues dapat grab cheap tickets untuk ke sini. Okey jom start bercerita!


Dengan return flight ticket RM270 - we all terbang malam ke Indonesia. Last terbang ke Indonesia 2 bulan sudah iaitu ke Jogjakarta. But kali ni target we all nak lepak di Bromo. So as usual, naik flight AirAsia la sebab AirAsia jerk ada cheap tickets untuk realisasikan impian we all! Korang yang ada banyak duit tu, bleh la naik flight lain kannn...kannn...

99 WONDERLAND PARK

Hellooo...helllooo! So semenjak dua menjak ni, KL digegarkan dengan satu lagi pembukaan taman rekreasi yang baru. Dengar citer sampai jem jalan ke Selayang tu sebab orang ramai berpusu-pusu nak datang lepak kat sini!



Okey...jom nak citer sket pasal '99 Wonderland Park' yang baru dibuka di Selayang. To be exact, 99 Wonderland Park ni berada di Tasik Sri Murni, Taman Sri Murni, Selayang. So camner korang nak datang sini? Just follow je Jalan Kuching hala ke rawang, then jalan masuk ke park ni berdekatan dengan Pasar Borong Kuala Lumpur...bukan Pasar Borong Selayang tau! Nak senang, guna je Waze - set je '99 Wonderland Park' - kompem korang tak sesat!

PREVIOUS HOT!