KAKIKUJALANJALAN

HELLO! HI! HAPPY TO SEE U HERE!




KAKIKUJALANJALAN.COM pada asalnya hanyalah untuk share all travelling information sesama kengkawan rapat. But since this KAKIKUJALANJALAN mendapat visitors yang amat banyak, so dengan inisiatif sendiri,  sedikit demi sedikit info pasal travel digabung serta dikembangkan dalam blog ni berdasarkan pengalaman sendiri, pengalaman kengkawan serta melalui pembacaan.

Why nama blog ni KAKIKUJALANJALAN? Hehehe..actually nama ni senang diingat, mudah difaham serta namanya agak unik kot...kan kan? So dengan tu, blog ni terus dinamakan KAKIKUJALANJALAN...hahaha...senang ingat kan?

Actually me myself serta family and most of my friends memang suka travel sekiranya ada masa terluang + ada budget. Tak kisahlah travel dekat-dekat or abroad. Travel ni memang best, bley rapatkan hubungan family serta dapat tengok serta belajar benda-benda baru.



Terasa nak share any contents dalam blog KAKIKUJALANJALAN? Ok..you may share it as much as you want BUT kena la taruk credit sket kan...kan... :)

So, jom keluar jalan-jalan! Thanks sebab korang singgah kat KAKIKUJALANJALAN!


TANYA KAKIKUJALANJALAN:

PREVIOUS HOT!